Advertisement
Advertisement

Advertisement
Advertisement
Kezdőlap arrow Belpolitika
Belpolitika
Hatvan intézmény fiataljai tanácskoztak a Városházán Nyomtatás E-mail
Írta: Fraller Ildikó   
2017. november 15.
ImageA Városházán ülésezett a Fejér Megyei Diákparlament. A napirendi pontok között beszámolót tartottak az Országos Diákparlament februári üléséről és az Országos Diáktanács munkájáról, valamint megválasztották az országos küldötteket. A résztvevőket dr. Cser-Palkovics András polgármester köszöntötte, kiemelve a fiatalok aktivitásának fontosságát.
Tovább...
 
Kádár Sándorné Gáthy Katalin kapta a Pro Caritate díjat Nyomtatás E-mail
Írta: Fraller Ildikó, Fejér Tamás   
2017. november 15.
ImageA városi szociális ellátásban dolgozókat köszöntötte a Hiemer-házban dr. Cser-Palkovics András polgármester a szociális munka napjának alkalmából szervezett ünnepségen. 2017-ben a Pro Caritate díjat Kádár Sándorné Gáthy Katalin kapta karitatív munkájáért, elismerő oklevelet vett át Fraumberger Anita ápoló.
Tovább...
 
Bemutatták a városi támogatásból vásárolt új rendőrautókat Nyomtatás E-mail
Írta: Havasi Tímea   
2017. november 15.
ImageBemutatták a Székesfehérvári Rendőrkapitányságon a város támogatásával megvásárolt négy új rendőrautót. A gépkocsik tulajdonjogának átruházásáról pénteken dönt a Közgyűlés. Ezt követően az autókat a járőrözésben és a bűnügyi felderítő munkában fogják használni.
Tovább...
 
Nyílt napok hétfőn, kedden és szerdán a Tópartiban Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2017. november 13.
Nyílt napokat szerveznek a Tóparti Gimnázium és Művészeti Szakgimnáziumban. A hét első három napján várják a továbbtanulókat és szüleiket az intézménybe.
Tovább...
 
Egészségkalauz a diabéteszről Nyomtatás E-mail
Írta: Havasi Tímea   
2017. november 13.
ImageSzékesfehérvári programjához érkezett a „Cukorbetegségről, nem csak cukorbetegeknek” című oktatóprogram, melyet a Fejér Megyei Cukorbetegek Egyesülete szervezett a diabétesz világnapjához kapcsolódóan. Ez volt a hatrészes sorozat záró napja a Fehérvári Civil Központban.
Tovább...
 
Székesfehérvár polgármestere kapta a Bory-emlékérmet Nyomtatás E-mail
Írta: Havasi Tímea   
2017. november 13.
ImageA korábbi évekhez hasonlóan idén is koszorúzással egybekötött ünnepséget tartottak az Öreghegyen, Bory Jenő születésének évfordulója alkalmából. A neves szobrászművész családja által rendezett, hagyományos eseményen 12. alkalommal adták át a Bory-emlékérmet, melyet ezúttal dr. Cser-Palkovics András, Székesfehérvár polgármestere vett át.
Tovább...
 
Beiskolázási tájékoztató a Vasváriban Nyomtatás E-mail
Írta: Fehérvári Hírek   
2017. november 13.
ImageA jövő tanévi beiskolázásról tart tájékoztatót a Székesfehérvári Vasvári Pál Gimnázium. Kedden és szerdán várják az érdeklődő általános iskolásokat és szüleiket az intézménybe.
Tovább...
 
Hagymatea: megfázás és köhögés ellen nincs ennél jobb Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta - FMC   
2017. november 13.
ImageNagymamám mindig hagymateát főzött, ha valaki náthás lett, vagy influenza gyötörte. Anyukám ugyanezt a módszert alkalmazta az említett esetekben, és mi, mint a família ifjabb nemzedékei szintén a hagymához fordulunk - gyógyszerek helyett -, amikor a szeretteinknél észrevesszük, hogy gyorsan fogy a 100-as csomagolású papír zsebkendő, és mikor kezünk gyorsan felforrósodik a vizsgált homlok érintése során.
Tovább...
 
Újabb domborművel gazdagodott a Múzeumi Panteon Nyomtatás E-mail
Írta: Csordás Csilla   
2017. november 13.
ImageÚjabb domborművel gazdagodott a Székesfehérvári Múzeumi Panteon. Radetzky Jenő ornitológus emléktábláját szombaton avatták fel a Szent István Király Múzeum Országzászló téri épületénél. Nagy Benedek szobrászművész alkotását dr. Cser-Palkovics András polgármester és Radetzky Jenő, az egykori tudós fia leplezte le.
Tovább...
 
Sportparkot kap Ráchegy Nyomtatás E-mail
Írta: Fejér Tamás   
2017. november 13.
ImageA munkaterületátadás után hamarosan elkezdődik a sportpark kialakítása az Apatini utca és Rácbánya közötti területen. A 90 m2-es, részben fedett kondipark teljes egészében pályázati forrásból, a Nemzeti Fejlesztési Minisztérium Nemzeti Szabadidős – Egészség Sportpark Program keretében kerül megvalósításra.
Tovább...
 
Kell nekünk a D-vitamin? Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta - FMC   
2017. november 10.
ImageNyáron még boldogan sütkéreztünk a vízparton, s testünket bőszen csókolgatta a nap. Ősszel viszont már nem örülhetünk a forró sugarak intenzív simogatásának, inkább csak néha-néha érint meg a „nyári szerető”, mint kihunyó kapcsolatban az érdektelenné váló társ. Pedig – ha másra nem is - a napfényből nyert D-vitaminra nagyon nagy szükségünk van!
Tovább...
 
<< Első < Előző 1031 1032 1033 1034 1035 1036 1037 1038 1039 1040 Következő > Utolsó >>

Eredmények 11364 - 11374 / 20485